Alumínium függönyfal rendszer

Alumínium függönyfal rendszerek

Az alumínium függönyfal rendszer, ahogyan a függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkező, MC FIRE függönyfal rendszer EI 60 tűzállósági osztályba-sorolással rendelkezik.

Jellemző tulajdonságai:

55 mm-es látható lizéna- és bordaszélesség

a tűzállóság céljából az alumínium profilok – lizénák és bordák – speciális szigetelőbetéttel készülnek, és tűzálló masszával vannak feltöltve

A MC FIRE függönyfal megjelenése megegyezik a MC WALL megjelenésével, így biztosítható a standard kivitellel összekapcsolt szerkezet esetében is az egyöntetű megjelenés. A tűzálló alu függönyfal rendszer hatékonysága nem megy a megjelenés rovására. A javasolt megoldások párhuzamosan biztosítják a maximális biztonságot és az építészek által igényelt tervezői szabadságot.

A aéuból készült függönyfal rendszerek M-C Glass

Alu függönyfal rendszer az MC GLASS olyan (stukturális) függönyfalak változatai, amelyet kívülről nem látható alumínium szerkezet jellemez. A külső felületen kizárólag az üvegtáblák láthatók, amelyeket egymástól szerkezeti szilikon ragasztóval kitöltött fugák választanak el. Az üvegtábla élén található speciális csatornakiképzés fogadja a rögzítő lemezeket, amelyek a függönyfal vázszerkezetéhez rögzítik az üveget.

Alumínium függönyfal rendszer MC PASSIVE

Az MC PASSIVE oszlop-bordás függönyfal szerkezet az MC WALL rendszer módosítása, emelt-szintű hőszigeteléssel: az izolátor kamráján belüli tér több részre van felosztva. Az alu függönyfal rendszer a megnövelt szélességű szigetelőcsatorna és az üvegszorító léc belsejében kialakított további szigetelés, a szigetelőbetéteken kialakított szárnyak jelentősen hozzájárultak a hőszigetelő képesség javításához.

Az úgynevezett új-generációs anyagok szigetelőanyagként való alkalmazása alacsony értékű Uf=0,7 – 1,4 W/m2K hőátbocsátási tényező elérését teszi lehetővé. A látszó lizéna- és bordaszélesség 55 mm. A díszítő takarólécek széles gammája járul hozzá a függönyfal egyedi megjelenéséhez.

Tanagra Alu függönyfal gyártása

A TANAGRA olyan oszlop – bordás függönyfal rendszer, amely azonos keresztmetszetű lizénák és bordák felhasználásával készül. A profilok hossza a tervezett szerkezetnek megfelelő hosszúságúra extrudált, minimálisra csökkentve a szabászati veszteséget.

A bordabekötéseknél alkalmazott teleszkopikus kötőelemek alkalmazása nemcsak az elkészült függönyfal esztétikáját emeli, hanem jelentős időmegtakarítást eredményez az elő-gyártmányok összeszerelésénél és a beépítésnél. Az alu függönyfal rendszer-t kiváló hőszigetelő képesség jellemzi. A 10 – 20 mm-en.-ként változó méretű profilseregből választható keresztmetszetek széles gammája biztosítja a megfelelő szilárdságú, de nem túlméretezett váz elkészítését.

alumínium függönyfal rendszer

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>