Függönyfal otthonába

Függönyfal otthonába

A függönyfal otthonába közelebb hozza a kertet. Ugyanis bárhogy is fejlődik az emberiség egy dolog nem változik, a természet közelségéhez való vágy. Éppen ezért építtetnek sokan télikertet vagy alumínium függönyfalat is. Ez utóbbi technológia csak a 20. századi fejlődésnek köszönhető, mert a fejlesztéseknek köszönhetően vált lehetségessé a nagy méretű üvegfalak vagy akár teljes homlokzatok kialakítása.

Miért előnyös egy alumínium függönyfal otthonába?

Egy függönyfal otthonába segítségével egy irodaépület 4. emeletén is sokkal közelebb érezhetjük magunkat a külvilághoz, jobban élvezhetjük a napsütést, de még akár az esőben is nagyobb átéléssel gyönyörködhetünk. Bár a belvárosi látkép nem éppen a természetközeliségéről híres, mégis az ez iránti vágyunk hajt minket abba az irányba, hogy teljes homlokzatokat építsünk meg üveg szerkezetből.

Miért különleges a függönyfal otthonába?

Emellett ez a megoldás egy nagyon különleges megjelenést kölcsönöz az épületnek. Már egészen kicsi felületek használatával egy teljesen más külsőt kap az építmény. Ez a technológia már a megjelenése óta nagyon népszerű, ez jól látszik abból is, hogy sok nagyvárosban járva bőven találkozhatunk függönyfalas épületekkel.

Hol érdemes ilyen technológiát alkalmazni?

Fő felhasználási területei az üvegportálok, irodaépületek falai, illetve tetőelemei szoktak lenni.

Biztonsági Függönyfal otthonra?

A függönyfal otthonába rendszerünket el tudjuk készíteni akár tűzálló változatban is, aminek köszönhetően még biztonságosabb lesz. A standard és a tűzálló elemek is ugyan úgy néznek ki, így akár kombinálni is lehet őket. Ebben az esetben is az Ön igényei és a szakmai elvárások határozzák meg a felhasznált eszközöket.
Ebben az építészeti megoldásban az az igazán csodálatos, hogy egyszerre mutat törékenységet, de mégis robosztus. Természetközeli, de mégis beolvad a városi közegbe is.

Szeretne még többet megtudni a függönyfalainkról?

A felhasznált alapanyagokról és a lehetőségekről? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mert számtalan megoldási lehetőség közül válogathat, melyek nagyban befolyásolják a kivitelezéskor felhasznált anyagokat is. Függönyfal otthonra. Szakembereink minden kérdésére késéggel válaszolnak.
A függönyfalak építésében is már sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, melyeket az eddigi referenciáink is jól mutatnak. Kérem, keressen meg minket az elérhetőségeinken.

függönyfal otthonába

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>