Függönyfalak

Függönyfalak

Függönyfalak gyártása és rendszerek függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben is oszthatóak és nyílászárókkal szerelhető.

Függönyfalak gyártása és rendszerek MC-WALL

Az MC WALL függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként 2 db 6 mm átmérőjű rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Ez megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására. Függönyfalak.

Alternatívaként rendelkezésre áll a hagyományos bordabekötő elemek alkalmazása, vagy a bordák homlok – oldali csavaros rögzítése is. Az Aliplast MC WALL függönyfalak rendszereinél alkalmazható megoldás a függönyfalból párhuzamosan kitolható ablak (röviden párhuzamos ablak, MC-PW Parallel Window).

  • Az MC-PW rendszer jellemző tulajdonságai

A látható tokszélesség csak 49 mm

Max. üvegezési vastagság 44 mm, háromrétegű üvegezés lehetősége. Az üvegezés üvegszorító lécekkel, kívülről történik. Az üvegszorító lécet a bepattintást követően a szárny külső kamrájához csavarozzák. Függönyfalak.

három tömítési réteg – külső, közép- és belső tömítés

hőátbocsátási tényező: Uf ~ 1.7 W/m2K kiegészítő tömítés és háromrétegű üvegezés alkalmazása esetén

a ablak-szárny kitolását speciális ollópánt teszi lehetővé. A pántok elhelyezése és darabszáma a ajtó-ablak szárny méretétől és az üvegezés súlyától függ. Az ollópántok megengedik körbefutó vasalat alkalmazását és a kűl méreteknek megfelelő számú zárlatpont kialakítását, ami jelentősen javítja a légzárást

az ablak két átellenben elhelyezett kézi működtetésű kilinccsel vagy speciálisan kifejlesztett elektromos készülék alkalmazásával nyitható. Függönyfalak.

optimális szellőztetés: a kitolt ablak szárny lehetővé teszi a levegő szabad áramlását mindkét irányban – kifelé és befelé. A levegő keringése ennél a megoldásnál optimális, a hagyományos ablakmegoldásokkal szemben a komfortérzet kifejezetten javul.

az MC-PW ablak elkészíthető csak alul kitolható (úgynevezett „top hang”) változatban is. A párhuzamosan kitolható megoldásnak köszönhetően megőrizhető az alumínium-üveg függönyfal egységes megjelenése nyitott ablakok esetében is. A homlokzatból kitolt ablakok kifejezetten érdekes építészeti megoldást eredményeznek. Függönyfalak.

FELHASZNÁLÁSA:


– üvegportálok, irodaépületek falai, illetve tetőelemei

függönyfalak

Amennyiben Ön is szeretne függönyfalat otthonra, abban az esetben kérje ingyenes árajánlatunkat!

Árajánlat kéréshez kattintson ide!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>