Előtető

Előtető készítés, beépítés ISO minősítéssel, elő-tető teraszra, teraszfedés készítés. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az előtető gyártása, szerelése is profi szakemberekkel. Leggyakoribb a teraszra előtető gyártása és beszerelése.

A télikert gyártása, szerelése és a terasz beépítése mellett, az előtető gyártása, készítése cégünk fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő-tetők készítése szerelése is. Az elő-tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folyamán zárt teraszt szeretnénk.

Az elő-tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetők.

Tekintse meg előtető videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőket.
Az alumínium profilunkból előtetők-etmedencefedéshez elemekettélikert elemeket,teraszbeépítéshez használt részeketfüggönyfalat lehet gyártani.

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A előtetők szerkezeti felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés ITT!

Ne ázzon el kutyája sem a zimankósabb napokon: építtessen előtetők-et házikedvencének!

elő-tető - előtetők - előtető

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>