Rólunk

Tisztelt érdeklődő, kedves leendő ügyfelük!

Amennyiben Ön függönyfal felszerelése, télikert építése vagy terasz beépítése előtt áll vagy esetleg előtetőt szeretne készíttetni, abban az esetben a lehető legjobb helyen jár! A Partner-Doors Kft. két évtizede foglalkozik függönyfalak szerelésével, télikert gyártással, terasz beépítéssel. Ez alatt a 20 év alatt több mint 5.000 télikertet szereltünk, teraszbeépítést végeztünk. Termékeinknek nagyon fontos elemei a nyílászárók melyeket – csak úgy, mint a tartó szerkezeteket – saját üzemünkben gyártunk csakis minőségi alapanyagokat felhasználva.

Partner-Doors

Ajtó, ablak, műanyag nyílászárók tekintetében is óriási választékkal rendelkezünk, mindezt a legkiválóbb minőségben és a legnagyobb szakértelemmel. Tapasztalatunknak, kiváló szakembereinknek és az előzőekben felsoroltaknak köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy télikertje vagy beépített terasza valóban olyan lesz, amilyennek megálmodta! Ingatlanja lehet bárhol az országban, mi házhoz megyünk!

Mi nagyon jól tudjuk, hogy az általunk gyártott és forgalmazott termékek, illetve szolgáltatásaink eredménye minimum 30-40 évre kell, hogy szóljon! Ezt is szem előtt tartva minden általunk gyártott termékre és az általunk nyújtott szolgáltatás eredményére is garanciát vállalunk. Mindezt bátran tesszük ugyanis szerkezeteink, nyílászáróink saját üzemünkben készülnek és a helyszínen is saját szerelőinkkel dolgozunk.

Öt nyomós érv, ami a Partner-Doors Kft. mellett szól:

  • » Ingyenes előzetes árajánlat 1-2 napon belül
  • » Ingyenes helyszíni felmérés, legyen a helyszín bárhol az országban
  • » Megrendelést követően akár 2-3 héten belüli átadás
  • » ISO minősítés szerinti cégműködés, gyártás és szolgáltatás
  • » Minősített, edukált, tapasztalt és profi mérnökök és szerelők az Ön szolgálatában

Ezen kívül miért érdemes még minket választani?

Felmérés, gyártás, szállítás, beépítés közvetlenül a gyártótól! Nem dolgozunk alvállalkozókkal, termékeink esetében csakis az alapanyagokat szerezzük be jól bejáratott, minőségi termékeket gyártó beszállítóinktól. Legyen szó bármilyen egyedi kívánságról vagy ötletről, a Partner-Doors Kft. megvalósítja álmai télikertjét!

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>