Alumínium függönyfal

Alumínium függönyfal

Alumínium függönyfal tervezés és kivitelezés: cégünk, Partnerdoors tudja, hogy az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat.

Elvégre a homlokzat határozza meg az épületek arcát, megjelenését. Függönyfal rendszereink modern, légies, látványos és tartós nyílászáró megoldások akár magánházak, akár középületek számára.

Alumínium függönyfal a modern építészetben

Az alu függönyfal a jelen kor „csodája”, ablak, amely teljesen beborítja a homlokzatot.. Annyi fényt ereszt át, amennyire Önnek szüksége van, bármilyen színben készülhet, és jelentős a statikai szerepe is. Ráadásul még esztétikus is a maga transzparens építészeti megoldásával. Ön is szereti a természetes fényt? Igényli, hogy minél több napfény érje? Ez természetes – mi pedig bátran ajánljuk az alumínium függönyfalakat, hogy igényei kielégüljenek. Hiszen a rögzített, függőleges homlokzatlezáró alumínium felületek könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek, és egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek.

alu függönyfal

Alumínium függönyfal kialakítása többféle lehet.

Tartószerkezeti kialakítás tekintetében a szerkezet lényege minden esetben a bordarendszer, amelyből az alu függönyfal-szerkezet megépül. A lizéna, azaz a függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil a nyílászárót a két végén megfogva tartja. Az alu függönyfal lizénái közötti vízszintes alumínium profilok, azaz gerendák a függőleges bordákhoz – vagy oszlopokhoz – vannak rögzítve.

A Partner Doors sokévnyi tapasztalatot szerzett az alu függönyfal rendszerekről, ezáltal Önnek mindig az optimális megoldást tudjuk ajánlani.

Az MC WALL alu függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként két-két rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Alu függönyfal. Ez megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására.

Alu függönyfal a gyakorlatban.

A jelenleg építés alatt álló, vadonatúj bemutató termünk külső boritása teljes mértékben függönyfal megoldással készül. Tekintsék meg a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a végeredményt, idővonalunkon!

Legfőképpen az alumínium függönyfal egy olyan szerkezet, amelyet épületek homlokzatának kialakítására használnak. Az alumínium függönyfal lényegében egy külső borítás, amely az épület homlokzatának előlapjára van rögzítve, és az épület belsejében található falakra vagy tartószerkezetre támaszkodik. Az alumínium függönyfalak rendszerint könnyűek és erősek, ami lehetővé teszi a homlokzat számos tervezési lehetőségének kihasználását.

Jobb oldal profilból.

Bal oldal profilból:

Szemből

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>