Alumínium függönyfal

Alumínium függönyfal

Alumínium függönyfal tervezés és kivitelezés: cégünk, Partnerdoors tudja, hogy az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat.

Elvégre a homlokzat határozza meg az épületek arcát, megjelenését. Függönyfal rendszereink modern, légies, látványos és tartós nyílászáró megoldások akár magánházak, akár középületek számára.

Alumínium függönyfal a modern építészetben

Az alu függönyfal a jelen kor „csodája”, ablak, amely teljesen beborítja a homlokzatot.. Annyi fényt ereszt át, amennyire Önnek szüksége van, bármilyen színben készülhet, és jelentős a statikai szerepe is. Ráadásul még esztétikus is a maga transzparens építészeti megoldásával. Ön is szereti a természetes fényt? Igényli, hogy minél több napfény érje? Ez természetes – mi pedig bátran ajánljuk az alumínium függönyfalakat, hogy igényei kielégüljenek. Hiszen a rögzített, függőleges homlokzatlezáró alumínium felületek könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek, és egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek.

alu függönyfal

Az alumínium függönyfal kialakítása többféle lehet.

Tartószerkezeti kialakítás tekintetében a szerkezet lényege minden esetben a bordarendszer, amelyből az alu függönyfal-szerkezet megépül. A lizéna, azaz a függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil a nyílászárót a két végén megfogva tartja. Az alu függönyfal lizénái közötti vízszintes alumínium profilok, azaz gerendák a függőleges bordákhoz – vagy oszlopokhoz – vannak rögzítve.

A Partner Doors sokévnyi tapasztalatot szerzett az alu függönyfal rendszerekről, ezáltal Önnek mindig az optimális megoldást tudjuk ajánlani.

Az MC WALL alu függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként két-két rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Alu függönyfal. Ez megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására.

Függönyfal a gyakorlatban.

A jelenleg építés alatt álló, vadonatúj bemutató termünk külső boritása teljes mértékben függönyfal megoldással készül. Tekintsék meg a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a végeredményt, idővonalunkon!

Jobb oldal profilból.

Bal oldal profilból:

Szemből